Bilden fungerar ej.

Hej. Jag kan inte se bilden när jag skall titta via appen. Jag har en Android mobil med senaste uppdateringen. Jag hör ljud men ser tyvärr ingen bild. Vad är felet?

Kommentarer

• Hej! Jag har problem att få igång appen från vår huawei media pad. Tycker man på den startar de men släcks ner igen lika snabbt hi ner inte komma in i appen. Gratis månader är ju tråkigt att ha om man inte kan unyttja dom tyvärr! Något fel ni hört innan?
    xxx
  • Hej,

Beklagar problemen.
    Om du börjar med att testa avinstallera appen > starta om enheten > installera appen på nytt samt kontrollerar så att allt är uppdaterat.

Om inte det hjälper, får du gärna återkomma med följande info:

Märke: Huawei
    Modell:
    Androidversion:
    Appversion: