Hej SFKids

Tänkte köra sfkids via google cast (chrome) men programmet hittar inte sfkids, det finns en cast funktion i mobilen men den går inte att klicka på när jag är inne på mobilen och vid inloggning i datorn så finns ingen castflik vad jag kan se.

Kommentarer

• Hej,

Jag har precis testat att starta upp material både från en Android surfplatta och en iPad.

I Android så behöver man förstora skärmen först, och då finns det en cast symbol längst ner till höger. Man måste vara uppkopplad på samma Wi-Fi som Chromecasten för att enheterna ska kunna hitta varandra.
    På iPad så måste man också förstora skärmen, sedan klickar man på den lilla gubben längst upp till höger, och väljer Chromecast symbolen därigenom. Samma sak gäller att enheterna måste vara uppkopplad på samma Wi-Fi.