Smart-TV?

Hallå!

Jag har testat tjänsten på iPad och web. Finns ni även på TV?

Tack,

Göran

Göran Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Göran

Kul att du har testat tjänsten både på webben och på iPaden. Just nu så finns tyvärr inte SF Kids Play som Smart-TV app men jobbar på det så håll utkik..

PS: Om du vill se innehållet på den stora skärmen redan nu så kan du antingen använda Airplay eller koppla din dator direkt till TVn via HDMI-kabel.

Jessica Berglund
  • Ingen ändring än så att man kan ladda ned app på samsung tv..?

Pernilla
  • Hejsan!

Nej tyvärr, vår utveckling av appen till smart-tv är ännu inte klar.

Tomas
  • Vet ni om den kommer där eller kanske när..?;-)

Pernilla
  • Hej Pernilla,

I detta nu så fokuserar vi på att förbättra våra appar och webben. Vi håller även på att utreda vilka plattformar som vi ska utveckla på sikt (troligtvis i höst) där Samsung Smart-TV såklart är en av dessa plattformar. Vi gör helt enkelt bedömningen av vilken plattform som är mest populär och efterfrågad av våra kunder.

Tillsvidare rekommenderar jag att testa antingen Google Chromecast (kostar cirka 300kr) eller airplay via Apple-TV (något dyrare, från 700kr) där man enkelt kan få upp bild och ljud till din TV via din surfplatta eller mobil.

Tack igen för inspelet och hoppas att du får mycket nöje av tjänsten. Håll utkik för uppdateringar av våra appar där vi ständigt gör nya förbättringar :).

Vänliga hälsningar

Jens Håkansta Affärsutveckling
  • Hej när kommer den till Playstation? smile

Anna
  • Hej Anna,

I dagsläget har vi ingen tidsplan för en eventuell lansering på Playstation.

Erik
  • Intresse för app till Playstation finns här med.

Rickard Lerby
  • Hej! Sfkids app fö rsmart tv fortfarande inte löst eller??

Shabbe
  • Hej Shabbe!

Vår plan är att försöka finnas på så många enheter som möjligt. Tyvärr har jag ingen information om när smart-tv appar eventuellt kan släppas.

Amin
  • Eller xbox? smile

Anna
  • Hej Anna!

Samma sak gäller där, vår plan är att försöka finnas på så många enheter som möjligt. Tyvärr har vi ingen information om när en eventuell xbox app kan släppas.

Amin
  • Ni kommer inte att släppa appen till TV helt enkelt? 10 månader tar det inte att fixa det. Bättre ni är ärliga.

Henrik Meurling
  • Jag håller med Henrik, det ska inte ta så lång tid att fixa det.

Ja vi får gå vidare till andra bolag helt enkelt.

Shabbe
  • Hej Henrik och Shabbe.

Vi beklagar att ni känner som ni gör. Vår plan är som tidigare angivet att finnas på så många enheter som möjligt, och vi vill se till att vår tjänst fungerar så bra som möjligt på för de enheter vi just nu har ett stöd för.

I dagsläget har vi tyvärr ingen information om när det kan tänkas att bli aktuellt för flera enheter.

Mattias Kundsupport
  • Hej!
    Väcker denna tråd till liv igen. Samma fråga som övriga ställde för ett år sedan, kommer ni släppa en smart-tv version? Har precis beställt provversion en månad. Fortsatt användning hänger på om vi kan streama från tv framöver. Att köra airplay från mobilen funkar inte i längden. Och eftersom vi har äldre verion av apple-TV så finns inte appen där. Inte aktuellt att skaffa ny appleTV eller Chrome när man har smart tv...
    Kalle
  • Hallå?
    Kalle
  • Hej Kalle!

Vi ursäktar det fördröjda svaret.
    Vår plan är som tidigare angivet att finnas på så många enheter som möjligt, och vi vill se till att vår tjänst fungerar så bra som möjligt på för de enheter vi just nu har ett stöd för.

I dagsläget har vi tyvärr ingen information om när det kan tänkas att bli aktuellt för flera enheter.
    Marcus
  • Hej!

Prenumererar på detta, har telia tv där sf kids finns Med, hur får ja det till att funka med inloggning osv
    Cindie Andersson
  • Hej Cindie!

Är det tjänsten via telia som ni har så ger den tillgång till den tjänsten via telia.
    Men inte till våra SF kids appar då dessa är skilda.
    Alex
  • Hur länge ska ni fundera övr vilka plattform ni kommer att ha app för ????

Tror ni att det blir under 2000-talet ????

NEJ,nu säger jag upp abbonemanget,finns många många andra fungerande tjänster.
    Pertti
  • ....3år och fortfarande finns ingen app till smart-tv? Ni måste vara riktigt stolta och jobbar hårt med detta antar jag... Barnen har nu blivit stora och snart finns inget intresse för SF Kids utan Netflix, Viaplay Cmore tar över... till och med gratis SVT Play går om SF Kids som inte verkar vilja utvecklas nämnvärt...

Jag har ett galet förslag - Gör en app till smart tv så man kan kolla filmerna på största hemma duken - tv`n!

Johan
  • Finns SF kids play för smart tv nu? Fick hem en kampanj i vilken det angavs att det fanns för tv, men det verkar funka?
    Anna
  • Hejsan,

Vi har tyvärr ingen app för Smart-tv apparater i dagsläget.
    Vi har däremot stöd för Apple-tv och Chromecast.

Stod det på kampanjen att vi hade stöd för Smart-tv?
    Har du kanske möjlighet att ta en bild på kampanjen och bifoga bilden här eller maila in den till oss på: support@sfkids.com

Med vänlig hälsning,