Smart-TV?

Hallå!

Jag har testat tjänsten på iPad och web. Finns ni även på TV?

Tack,

Kommentarer

• Hej

Kul att du har testat tjänsten både på webben och på iPaden. Just nu så finns tyvärr inte SF Kids Play som Smart-TV app men jobbar på det så håll utkik..

PS: Om du vill se innehållet på den stora skärmen redan nu så kan du antingen använda Airplay eller koppla din dator direkt till TVn via HDMI-kabel.

Jessica Berglund
  • Vet ni om den kommer där eller kanske när..?;-)

xxx
  • Hej,

I detta nu så fokuserar vi på att förbättra våra appar och webben. Vi håller även på att utreda vilka plattformar som vi ska utveckla på sikt (troligtvis i höst) där Samsung Smart-TV såklart är en av dessa plattformar. Vi gör helt enkelt bedömningen av vilken plattform som är mest populär och efterfrågad av våra kunder.

Tillsvidare rekommenderar jag att testa antingen Google Chromecast (kostar cirka 300kr) eller airplay via Apple-TV (något dyrare, från 700kr) där man enkelt kan få upp bild och ljud till din TV via din surfplatta eller mobil.

Tack igen för inspelet och hoppas att du får mycket nöje av tjänsten. Håll utkik för uppdateringar av våra appar där vi ständigt gör nya förbättringar :).

Vänliga hälsningar

Jens Håkansta Affärsutveckling
  • Hej när kommer den till Playstation? 😀

xxx
  • Hej,

I dagsläget har vi ingen tidsplan för en eventuell lansering på Playstation.

Erik
  • Eller xbox? 😀

xxx
  • Hej !

Samma sak gäller där, vår plan är att försöka finnas på så många enheter som möjligt. Tyvärr har vi ingen information om när en eventuell xbox app kan släppas.

Amin
  • Hej!
    Väcker denna tråd till liv igen. Samma fråga som övriga ställde för ett år sedan, kommer ni släppa en smart-tv version? Har precis beställt provversion en månad. Fortsatt användning hänger på om vi kan streama från tv framöver. Att köra airplay från mobilen funkar inte i längden. Och eftersom vi har äldre verion av apple-TV så finns inte appen där. Inte aktuellt att skaffa ny appleTV eller Chrome när man har smart tv...
    xxx
  • Hej !

Vi ursäktar det fördröjda svaret.
    Vår plan är som tidigare angivet att finnas på så många enheter som möjligt, och vi vill se till att vår tjänst fungerar så bra som möjligt på för de enheter vi just nu har ett stöd för.

I dagsläget har vi tyvärr ingen information om när det kan tänkas att bli aktuellt för flera enheter.
    Marcus
  • Finns SF kids play för smart tv nu? Fick hem en kampanj i vilken det angavs att det fanns för tv, men det verkar funka?
    xxx
  • Hejsan,

Vi har tyvärr ingen app för Smart-tv apparater i dagsläget.
    Vi har däremot stöd för Apple-tv och Chromecast.

Stod det på kampanjen att vi hade stöd för Smart-tv?
    Har du kanske möjlighet att ta en bild på kampanjen och bifoga bilden här eller maila in den till oss på: support@sfkids.com

Med vänlig hälsning,
    Rasmus
  • Sf-kids för smart-tv..... vilken galen idé! (satir) Om det är något av alla "media spelare" som en barnfamilj har råd med så är väl en smart-tv hyggligt långt upp på den listan. Ni borde skämmas som företag. Tjänsten är uppsagd tillsvidare.
    xxx
  • Vilken besvikelse. Det fungerar inte på smart-tv. Inget jag kommer betala för.
    xxx
  • Hej!

Vår förhoppning är att ha stöd för detta i framtiden. Det är dessvärre en process som kan ta lite tid med tanke på de hundratals TV-modeller som finns på marknaden med olika funktioner och standarder mellan tillverkare, modeller och firmware-versioner.

Vänligen,
    Anders
  • Vilket värdelöst svar, i framtiden kommer ni ej finnas kvar....