Välkommen till SF Kids Play!

Här kan du läsa om allt som är på gång hos oss; nya funktioner, nya spännande serier och filmer, eller andra former av uppdateringar och nyheter. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla tjänsten och innehållet för att du och din familj ska få den bästa upplevelsen av SF Kids Play!

Johanna Hellner Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej,
    Jag skulle vilja avsluta mitt konto hos er. Problemet är att jag ser inga mail med data från er, som kontonummer etc däremot en betalning som krävs automatisk (via google play). Hur avslutar jag? Jag har bett via paypal att stoppa inbetalningen men har inte fått svar från er den vägen iheller.

katarina sundelin
  • Hej!

Det abonnemang jag ser att du har haft via oss är registrerad på din mailadress.
    Men det abonnemanget är avslutat sedan länge. Och ska såklart då inte debitera dig.
    Men kontakta gärna våran support lite mer privat via mail eller telefon så ska vi försöka spåra upp vad som debiterar dig och stoppa det

Vardagar 08.00-23.30
    Helger 09.00-23.30
    0771-323 324
    eller support@sfkids.com
    Jonas
  • Hej,
    Kan inte få igenom min registrering. Står att "användarnamnet redan upptaget" testat flera olika alternativ men det går fortfarande inte. Verkar inte vara användarnamnet det är fel på. Tacksam för svar.

Med vänlig hälsning/
    Mona
    Mona
  • Hej Mona!

Testa att skapa ditt konto via en annan mobil/surfplatta, eller en annan webbläsare.