Vilka enheter kan jag använda för att titta på SF Kids Play?

Vilka enheter kan jag använda för att titta på SF Kids Play?

Kommentarer

• Hej

Tjänsten finns tillgänglig både på webb, telefon och surfplatta. Våra appar, som finns till både iOS och Android, är speciellt designade för barnen och innehåller flera smarta föräldrafunktioner. Apparna innehåller även stöd för Airplay och Chromecast.

Mer information om detta hittar du på vår hemsida

Jessica Berglund
  • Hej blev väldigt glad när jag såg det först, men får vänta tills det kommer till smart-tv:n. Hoppas det kommer snarast.

xxx
  • Hej,

Vad roligt att du hittat till oss och att du verkar gilla tanken med SF Kids Play.

Vi är en helt ny tjänst och vi kommer på sikt även att utveckla appar till andra plattformar - t.ex. Smart-tv. Vilken Smart-tv har du?

För att få ändå få upp SF Kids Play på din TV så kan du använda både Chromecast (Android och inom någon vecka även på iOS) samt Airplay via Apple-TV (iOS). Det är väldigt smidigt - hör av dig om du behöver hjälp!

Bästa hälsningar,

Jens Håkansta Affärsutveckling
  • Hej!

Synd att ni inte har era tjänster för fler plattformar än Android och IOS!
    Ni borde ha system även för LINUX/Windows som finns på många Smart som redan finns ute på marknaden!
    Har en 2 år gammal TV där SFAnytime nyligen slutade att fungera och det är dåligt tycker jag!

xxx
  • Hej!

Självklart är ambitionen att kunna finnas på så många plattformar som möjligt. Ju mer tjänsten utvecklas framöver, ju fler plattformar kommer vi kunna utveckla tjänsten för så håll utkik för nyheter kring uppdateringar!

Linda
  • Funkar tjänsten på Chromebook?

xxx
  • Nu är SF Kids Play för AppleTV (4th gen) lanserad och finna att ladda ner via Appstore.
    Funktionsmässigt påminner den väldigt mycket om den vanliga iOS-appen men med ett lite annat utseende i ”bollhavet” och att man nu styr med en fjärrkontroll istället för fingret.

Hoppas att ni gillar den 😀
    Jessica Berglund
  • App till ps4an hade gjort att jag hade köpt den direkt.
    Fram tills dess så får det vara.
    xxx
  • Hej Allihopa!

Tack för era synpunkter angående app till PS4! Jag har inga nyheter huruvida detta kan komma att bli aktuellt i framtiden, men tar vidare din feedback.
    Johan
  • Ingen android tv app??
    xxx
  • Hejsan,

Det stämmner. I dagsläget har vi ingen app tillgänglig för varken vanlig Smart-TV eller Android-TV.
    Mattias Kundsupport
  • Hej! Har ni ingen app för apple TV2? Borde vara lätt att göra er app bakåtkompatibel. Tack!

xxx
  • Hej,

Tyvärr så tillåter inte Apple att man lägger upp nya appar i sin gamla Apple-TV. Däremot så kan ni använda Airplay via telefonen och/eller iPaden även på de äldre versionerna.

För er övriga ang. Smart-TV så föreslår vi Chromecast som är en väldigt smidig och prisvärd lösning för att få upp filmerna på din TV.

PS4 är inte aktuellt just nu, men vi tar med oss detta i fortsatta utvecklingen. Nu håller vi bl.a. på att lansera en ny webb samt stora uppdateringar i våra appar som kommer väldigt snart 😀
    Jens Håkansta Affärsutveckling
  • "För er övriga ang. Smart-TV så föreslår vi Chromecast som är en väldigt smidig och prisvärd lösning för att få upp filmerna på din TV."

Korrekt, det ÄR smidigt med Chromecast, MEN mina barn kan själva använda fjärrkontrollen till tv:n och gå in i olika streamingappar utan att låna min telefon.

Ska man välja film tillsammans är det också mycket smidigare då alla ser hela utbudet på tv-skärmen också.

Jag har Android TV. Vad jag vet är det inte jätteavancerat att portera vanliga androidappen till detta.
    xxx
  • Hej
    Tack för feedback,vi tar detta vidare mot rätt avdelning hos oss.
    Karin
  • Vänligen fixa en app för Android TV!
    xxx
  • Hej

Vi jobbar på det med han inget beräknat klardatum ännu.
    Karin
  • Jag blev besviken över att appen inte finns till Smart-tv (Samsung Q7F). Sf-anytime finns ju, kan ni inte smälla upp sf-kids också?
    Mvh Behov av "barnvakt" ibland
    xxx
  • Hej !

Vi hoppas kunna finnas tillgänglig på fler plattformar i framtiden.
    I dagsläget finns stöd för apple-tv och chromecast om du vill se via tv, alternativt att koppla en dator dit.

Vänligen,
    Robbie
  • Hej, en app till Android TV skulle vara perfekt, lättare för barnen att sköta.
    Daniel
  • Hej Daniel,

Det ligger hos våra utvecklare.
    Vi vill såklart finnas tillgänglig på så många plattformar som möjligt.

Vänligen,
    Mattias Kundsupport
  • 2016 svarade ni att en app för smart tv var på gång. 2 år senare finns det fortfarande inget. Ni vill sälja en tjänst men ni vill inte tillhandahålla en lösning så att kunden kan använda tjänsten på ett belåtet sätt. Alla använder inte Apple eller Chromecast och vill inte eller kan inte koppla in datorn till tv. I teorin så säljer ni en bil utan ratt och lägger ansvaret på kunden hur den ska styra bilen. Skärpning, smart tv och alla konsoller är här för att stanna. En stor anledning varför jag avslutade tjänsten hos er!
    Micael
  • Hej Micael!

Vi har nyligen lagt till stöd för Apple-TV. Inget är dessvärre klart ännu med övriga smart-TV:s.

Vänligen,
    Anders
  • Hej!

Igår skrev ni följande som sedan togs bort:

"Hej Micael!

Vi har stöd för t.ex. Sony, Philips, Samsung och LG smart-TV m.fl. Smart-TV-appar finns att tillgå direkt i TV-apparaterna om de är av modeller från 2012 eller senare. Vi har även precis börjat lägga till stöd för Android-TV (den externa boxen) och Philips Android-TV. Fler märken kommer att läggas till framöver.

Vänligen,"

Varför togs inlägget bort och hur får jag tillgång till Android-TV-versionen? Jag har två Philips Android TV men ingen av dom hittar appen.

Vänliga hälsningar
    Martin
  • Hej!

Då mitt inlägg togs bort hoppas jag att jag kan få återkoppling på min fråga via e-post istället för på ett forum där ni uppmanar till att ställa frågor...

Vänliga hälsningar
    Martin
  • Förlåt men hur kan det ta över två år attfixa kids appen i samsungs smart-tv? Har ni sagt upp hela den avdelningen och ersatt den med en chimpans? I
    Chili alex
  • Hejsan,

Vi har i dagsläget inte vår app till Smart-TV. Vi har dock tagit din fråga vidare till ansvariga och avvaktar på svar.

Mvh,
    Niclas
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.