Vilka enheter kan jag använda för att titta på SF Kids Play?

Vilka enheter kan jag använda för att titta på SF Kids Play?

Kommentarer

• Hej

Tjänsten finns tillgänglig både på webb, telefon och surfplatta. Våra appar, som finns till både iOS och Android, är speciellt designade för barnen och innehåller flera smarta föräldrafunktioner. Apparna innehåller även stöd för Airplay och Chromecast.

Mer information om detta hittar du på vår hemsida

Jessica Berglund
  • Hej!

Det hade varit toppen om det även hade funnits en app till Smart tv apparater. Liten miss kan jag tycka!

Helene
  • Hej Helene,

Och varmt välkommen till SF Kids Play!

Tack så mycket för ditt inspel om app till Smart-TV. Vi är en helt ny tjänst och vi kommer på sikt även att utveckla appar till andra plattformar. Tills dess kan du använda Airplay via Apple-TV och även koppla till TV via HDMI-kabel.

Hoppas att du gillar tjänsten! Vi tar till oss all feedback och tanken är att vi vill utveckla en så bra och relevant tjänst tillsammans med våra kunder!

Vänliga hälsningar,

Jens Håkansta Affärsutveckling
  • Hej blev väldigt glad när jag såg det först, men får vänta tills det kommer till smart-tv:n. Hoppas det kommer snarast.

mormor
  • Hej mormor,

Vad roligt att du hittat till oss och att du verkar gilla tanken med SF Kids Play.

Vi är en helt ny tjänst och vi kommer på sikt även att utveckla appar till andra plattformar - t.ex. Smart-tv. Vilken Smart-tv har du?

För att få ändå få upp SF Kids Play på din TV så kan du använda både Chromecast (Android och inom någon vecka även på iOS) samt Airplay via Apple-TV (iOS). Det är väldigt smidigt - hör av dig om du behöver hjälp!

Bästa hälsningar,

Jens Håkansta Affärsutveckling
  • Jag blir kund direkt när ni finns i Apple-TVn!

Malin
  • Jag blir kund direkt när ni finns i Apple-TVn!
    Att använda AirPlay känns inte aktuellt. Barnen kan inte låsa upp både tv och telefon. Synd!

Malin
  • Hej!

Tack för synpunkten och håll utkik på sidan så uppdaterar vi när tjänsten finns tillgänglig på fler plattformar. Under tiden går det använda i appar, dator och koppling från dessa till tv då.

Linda
  • Hej!

Synd att ni inte har era tjänster för fler plattformar än Android och IOS!
    Ni borde ha system även för LINUX/Windows som finns på många Smart som redan finns ute på marknaden!
    Har en 2 år gammal TV där SFAnytime nyligen slutade att fungera och det är dåligt tycker jag!

Fredrik
  • Hej Fredrik!

Självklart är ambitionen att kunna finnas på så många plattformar som möjligt. Ju mer tjänsten utvecklas framöver, ju fler plattformar kommer vi kunna utveckla tjänsten för så håll utkik för nyheter kring uppdateringar!

Linda
  • Hej!

När ni släpper en app till Apple TV så tecknar jag!

/Fredrik

F
  • Jag vill kunna köra via min ps4! Vore kanon om ni kunde fixa det!

Erik
  • Hejsan!

Tack för förslagen! Ambitionen är som min kollega nämnde att kunna finnas på så många platformar som möjligt i framtiden, så håll utkik för nyheter kring uppdateringar!

Samantha
  • Funkar tjänsten på Chromebook?

Mats
  • jag har också chromebook och kan inte spela upp filmerna via hemsidan.

hanna
  • Har precis tecknat tjänsten, och blev besviken när jag insåg att det inte funkar i Apple-TV. Går förstås via Airplay, men känns som en klumpig lösning. Ser fram emot en app för Apple-TV snarast, annars tyvärr tveksamt om vi behåller tjänsten.

Leif
  • Vilken miss! Trodde det var självklart att det fanns en app till smart tv eftersom SF anytime fanns så tecknade mig men i såg att jag får pausa abonnemanget direkt.kan ni inte koppla ihop SF kids med SF anytime? Den appen finns ju!

Elina
  • Hej läste på Facebook idag att man ska kunna ha SF kids på sin Apple tv. Men läste dock inte hela informationen och hittar nu inte igen den.
    Vill höra om det fungerar och hur eller när det är dags.
    Med vänlig hälsning, Carola

Carola Larsson
  • Hej!
    Blev lite förvånad att jag inte hittade en app för AppleTV. Något på gång?

Niklas
  • sf kids till ps4
    erik
  • Inom kort är äntligen vår SF Kids Play för AppleTV-app färdig och vi önskar engagerade beta-testare för att hjälpa oss testa av den första versionen smile

ANMÄL DIG NU!
    Om du och din familj vill vara först med att testa den nya appen, maila då oss på apptest@sfstudios.se.
    Om ca 2 veckor får du ett mail om hur du går tillväga.

Vänliga hälsningar,
    Jessica Berglund
  • Playstation 4 då?
    Anna
  • Nu är SF Kids Play för AppleTV (4th gen) lanserad och finna att ladda ner via Appstore.
    Funktionsmässigt påminner den väldigt mycket om den vanliga iOS-appen men med ett lite annat utseende i ”bollhavet” och att man nu styr med en fjärrkontroll istället för fingret.

Hoppas att ni gillar den :)
    Jessica Berglund
  • App till ps4an hade gjort att jag hade köpt den direkt.
    Fram tills dess så får det vara.
    Beatrix
  • Hej Allihopa!

Tack för era synpunkter angående app till PS4! Jag har inga nyheter huruvida detta kan komma att bli aktuellt i framtiden, men tar vidare din feedback.
    Johan
  • Tablet-appen för android är under all kritik, kraschar, värdelöst UI i både liggande och stående läge (hur kan man misslyckas med gui't för landscape mode..?).
    Ni saknar dessutom chromecast-stöd på webben, otroligt enkelt implementerat så också konstigt att det saknas.
    Och så saknas det även en app för Android TV.
    Infred
  • Ingen android tv app??
    Jakob
  • Hejsan,

Det stämmner. I dagsläget har vi ingen app tillgänglig för varken vanlig Smart-TV eller Android-TV.
    Mattias Kundsupport
  • Hej! Här är en till som har önskemål om app till PS4 Hoppas det kommer snart! Mvh.
    Kathrine
  • Hej Kathrine

Vi har tagit önskemålet vidare.
    Karin
  • Fortfarande ingen app för Android tv? Synd, då får det bli pass på detta.
    Patrick Lauenburg
  • Hej Patrick

Vi arbetar ständigt på att utveckla tjänsten och har fört dessa önskemål vidare mot berörd avdelning.
    Karin
  • Väntar också på PS4 appen...
    Stinky
  • Hej! Har ni ingen app för apple TV2? Borde vara lätt att göra er app bakåtkompatibel. Tack!

Helena
  • Hej Helena

I dagsläget har vi bara appen för senaste generation av Apple-tv. men jag framför ditt önskemål till våra utvecklare.
    Karin
  • Hej Helena,

Tyvärr så tillåter inte Apple att man lägger upp nya appar i sin gamla Apple-TV. Däremot så kan ni använda Airplay via telefonen och/eller iPaden även på de äldre versionerna.

För er övriga ang. Smart-TV så föreslår vi Chromecast som är en väldigt smidig och prisvärd lösning för att få upp filmerna på din TV.

PS4 är inte aktuellt just nu, men vi tar med oss detta i fortsatta utvecklingen. Nu håller vi bl.a. på att lansera en ny webb samt stora uppdateringar i våra appar som kommer väldigt snart :)
    Jens Håkansta Affärsutveckling
  • Hej!
    Jag startade konto och skulle se en film, försökte på appletv men gick ej, sen provade jag ps4 gick ej, ladda ner appen på mobilen men gick ej att streama via airplay.
    Vägrar ligga hemma å kolla på film på mobilen så vi ha tillbaks pengarna för hyrfilmer jag ej kan se på tv’n.

Trodde det skulle fungera utan problem för det är ju snart 2018 men ack så fel jag hade med denna skittjänst.

Tänkte inte på  att man va tvungen å läsa support innan man ska kolla på en film! Så man ska veta att det fungerar eller ej......

Andreas
  • Hej Andreas!

Detta är ett forum för SF Kids Play. SF Anytime har sin egna sektion.

Apple-TV och Airplay stöds inte på SF Anytime p.g.a. rättighetsskäl från Apple och dess kopieringsskydd. PS4 ingår inte officiellt stöd för.

Vill man få filmen uppspelad på TV:n så behöver man använda smart-TV-appen (endast SF Anytime) eller Chromecast, alternativt att man ansluter en dator.

Vi har krediterat ditt köp och pengarna har du åter inom 1-3 arbetsdagar.
    Anders
  • "För er övriga ang. Smart-TV så föreslår vi Chromecast som är en väldigt smidig och prisvärd lösning för att få upp filmerna på din TV."

Korrekt, det ÄR smidigt med Chromecast, MEN mina barn kan själva använda fjärrkontrollen till tv:n och gå in i olika streamingappar utan att låna min telefon.

Ska man välja film tillsammans är det också mycket smidigare då alla ser hela utbudet på tv-skärmen också.

Jag har Android TV. Vad jag vet är det inte jätteavancerat att portera vanliga androidappen till detta.
    Martin
  • Bra talat, Martin!
    Patrick
  • Hej Martin

Tack för feedback,vi tar detta vidare mot rätt avdelning hos oss.